Lad det blive hot hot hot

Der kan ikke være tvivl om, at der er flere grunde til at være lækker i sit tøj, føle sig godt tilpas eller bare være hot hot hot. Det er ikke alle steder på nettet det er muligt at blive lige så lækker klædt på som det sted jeg nu havde fundet. Hvordan kan det så være, kunne være et meget naturligt spørgsmål – og svarerene finder du lige her.

Når du sammensætter dit tøj, er det vigtigt at have noget, der matcher til hinanden hele vejen igennem og det kan være alt lige fra toppe til trøjer, til bukser og nederdele fra eks. Kaffe, Ichy & BYOUNG. Har du styr på din stil, har du også styr på, hvordan du sætter det sammen, så kan det næste punkt være dit farvevalg – for der kan være farver, der passer perfekt sammen og så kan der også findes farver, der bare ikke dur med hinanden.

women photoDet er her vigtigt at du ikke vælger ud fra hvad du tror, for sådan går det ikke med farver – her er det vigtigt at følge med i Pantones farveskema, der giver dig alle de rigtige farver og hvert år, kårer en årets farve – der er i 2012 har været Tangerine Tango. Nu er vi så kommet godt ind i efteråret og på vej mod vinteren, hvor det er de grålige nuancer, der er hotte – og de kan heldigvis passes sammen med utroligt mange andre farver.

Tager du en nederdel i en af de grå nuancer, matcher den op med en af de mange lækre toppe i mere jordnære farver og finde en trøje, du kan have på udover, så er du kommet et meget langt stykke i modens tegn og det er jo det, det hele handler om. Giv dig selv den bedste start på dagen, vælg dit tøj og være moderigtigt klædt på – det føles så meget bedre.

Det er jo dit valg

Der kan ikke herske tvivl om, at du har alle mulighederne for at vælge det rigtige tøj, for det er altid dit valg, om du så er til en flot nederdel, en eller flere skønne toppe er der altid nok at vælge imellem – så giv dig god tid, nyd at du selv kan bestemme din beklædning gør dig så klar til at være moderigtigt klædt på helt ud til fingerspidserne.

Vil du gerne have det sjovt, vil du gerne finde et sted på nettet, hvor du kan finde det hele til lave priser, vil du gerne have muligheden for at få det hurtigt leveret og vil du opleve god service, så er der ingen tvivl om at dette er stedet, hvor du fremover finder alt dit tøj.

Leggings og frække pumps

Der var en gang, sådan er der mange eventyr, som starter og hvorfor skulle du ikke også have lov til at starte et eventyr på denne måde – det er hvad du får mulighed for lige her, hvor du kan starte et eventyr, der skal indeholde et par leggings og nogle frække pumps – så der er noget for enhver smag.

Hvorfor lige leggings

women shoes photo

Når talen falder på leggings, er der mange grunde til at fremhæve dem som et genialt stykke beklædning, der kan bruges i mange situationer. De kan fås i mange farver, de kan fås i forskellig tykkelse og de kan være varierende fra at være helt moderigtige til at være mere casual. Vil du gerne opleve de mange muligheder du har, for at få de helt rigtige leggings, er der ikke meget andet at gøre, end at besøge vores side, hvor der er et meget stort udvalg af leggings.

Er der andet du gerne vil have i samme genre, så er vi ovre i ting som strømpebukser og evt. nylonstrømper. Her vil det dog være betragteligt at holde fokus på en ting ad gangen, så du ikke kaster dig over for mange ting ad gangen. Find ud af hvorfor det er sådan og vær sikker på, at du er mere end klar til moderæset, når det står lige ude foran din dør – det vil jo være trist at blive fortabt, fordi du gerne vil det hele på en gang .

Pumps – mere end bare stiletter

Der kan være mange grunde til at holde sig selv klar med nogle lækre stiletter, og her kommer der et fantastisk alternativ – der er nemlig noget, som hedder pumps, der godt kan ligne stiletter, men bare har lidt mere magisk effekt. Det er ikke altid helt til at forklare hvorfor – men vælger du et par pumps, vil du aldrig komme til at fortryde det, for de giver virkelig noget til resten af tøjet, når du tager dem på.

Har du en god popo du gerne vil vise frem, har du en lækker krop, der gerne skal vrides lidt på dansegulvet, så er der ikke noget bedre end et par pumps, hvor du virkelig får mulighed for at ryste din booty og give den gas overalt på dansegulvet. Har du endnu ikke ejet et par af disse vidunderlige pumps, er det bare med at komme i gang, så du får muligheden for at gøre det alle andre gør.

Det handler hele tiden om at følge med, det handler hele tiden om at være moderigtigt klædt på og det handler for dig om at gøre det til lavest mulige pris, det er hvad du får mulighed for lige her – hvor du finder online mode – så bliver det ikke lettere.

Phucisme

Back to top